Składniki
- 1 opakowanie
- Grzyby MUN 1/2 opakowania
- 4 pszenne lub kukurydziane placki tortilla
- 1 pomidor
- 2 ogórki gruntowe
- ½ opakowania Grzybów mun TaoTao
- 120 g sera camembert
- 2 ząbki czosnku
- 4 łyżki sosu pomidorowego
- Orzeszki ziemne w polewie wasabi TaoTao
- listki melisy
Sposób przygotowania
-
Krok 1.
Grzyby mun namaczamy i gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odsączamy i studzimy.
-
Krok 2.
-
Krok 3.
-
Krok 4.
Sos pomidorowy mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
-
Krok 5.
-
Krok 6.
Ogórki i pomidora kroimy w plastry, a ser na kawałki.
-
Krok 7.
Grzyby mun kroimy na paski.
-
Krok 8.
-
Krok 9.
Tortille smarujemy sosem, na każdej kładziemy równą ilość pomidorów, ogórków, grzybów oraz sera.
-
Krok 10.
Posypujemy orzeszkami w polewie wasabi.
-
Krok 11.
Wrapy zwijamy jak naleśniki i dekorujemy listkami melisy.
-
Krok 12.
-
Krok 13.
-
Krok 14.
www.
-
Krok 15.
facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow/photos/pb.
-
Krok 16.
149651965104881.
-
Krok 17.
-2207520000.
-
Krok 18.
1435242937.
-
Krok 19.
/840339716036099/
-
Krok 20.
Przepis autorski Natalii Nowak-Bratek
-
Krok 21.
.