30 min
2 osób

Świeże pikle z ogórków z sosem sambal oelek TaoTao

Autor: zhutao

Rodzaj dania: Przekąski

Kuchnia: europejska

Smak: słodko-pikantny

Składniki

Sposób przygotowania

  • Krok 1.

    Ogórki obrać, pokroić wzdłuż i usunąć gniazda nasienne.

  • Krok 2.

    Pokroić w słupki.

  • Krok 3.

    Pozostałe składniki połączyć, dokładnie wymieszać.

  • Krok 4.

    Powstałą marynatą zalać ogórki, odstawić do lodówki na 30 minut.

  • Krok 5.

  • Krok 6.

     

  • Krok 7.

    jureksobieniak.

  • Krok 8.

    pl/przepisy/swieze-pikle-z-ogorkow-z-sosem-sambal-oelek-taotao/

  • Krok 9.

    Przepis autorski Jurek Sobieniak.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Polityce prywatności