Składniki
- Słodki sos chili 75 ml
- Sos pomidorowy z chili 50 ml
- opakowanie ciasta francuskiego
- puszka tuńczyka sałatkowego
- kulka mozarelli
- cebulka ze szczypiorkiem
- 2 łyżki kaparów
-
Sposób przygotowania
-
Krok 1.
Ciasto francuskie podzielić na 6 prostokątów.
-
Krok 2.
Na każdym prostokącie rozprowadzić łyżkę sosu pomidorowego z chili TaoTao, rozłożyć posiekaną ceubulę, kopiatą łyżkę tuńczyka i nico pokruszonej mozarelli.
-
Krok 3.
Obsypać poiekanym szczypiorkiem, kaparami, solą i pieprzem.
-
Krok 4.
Piec ok. 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
-
Krok 5.
Przed podaniem polać słodkim sosem chili TaoTao.
-
Krok 6.
-
Krok 7.
-
Krok 8.
Przepis autorstwa Natalii Nowak-Bratek dla TaoTao, https://www.
-
Krok 9.
facebook.com/photo.
-
Krok 10.
php?fbid=471755302894544&set=pb.
-
Krok 11.
149651965104881.
-
Krok 12.
-2207520000.
-
Krok 13.
1369745769.
-
Krok 14.
&type=3&theater .