Składniki
- Czerwona papryka chili w zalewie 4
- 1 ananas
- 1 pęczek kolendry
- 2 łyżki cukru trzcinowego
- 1 łyżeczka czarnego młotkowanego pieprzu
Sposób przygotowania
-
Krok 1.
Ananasa obieramy i odkrawamy z niego grube plastry, oddzielając miąższ od łykowatego środka.
-
Krok 2.
-
Krok 3.
Kolendrę i cukier wrzucamy do moździerza i dokładnie ucieramy.
-
Krok 4.
-
Krok 5.
Plastry ananasa posypujemy cukrem kolendrowym, młotkowanym pieprzem i pokrojoną w cienkie plasterki papryką chili.
-
Krok 6.
-
Krok 7.
Przed podaniem schładzamy w lodówce.
-
Krok 8.
-
Krok 9.
Przepis autorski Natalii Nowak-Bratek dla TaoTao, www.
-
Krok 10.
facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow/photos/pb.
-
Krok 11.
149651965104881.
-
Krok 12.
-2207520000.
-
Krok 13.
1404804560.
-
Krok 14.
/628858763850863/.